This was my life - Kim Larsen tribute

Om arrangementet

This Was My Life er et tributeband til Kim Larsen & Gasolin. I akustisk setting tar de deg med på en herlig musikalsk reise i Kim Larsens liv og leverer det beste av hits fra hans karriere som f.eks «Papirsklip», «Midt om natten», «This is my life» og «Hva gør vi nu, lille du».

This Was My Life er et tributeband til Kim Larsen & Gasolin. Bandet ble etablert i Bergen i januar 2018 og har med rekordfart blitt et anerkjent navn blant publikum og arrangører i hele Norden. Med tiden har etterspørselen blitt enorm, og bandet spiller for tilnærmet utsolgte arenaer Norge rundt.

I akustisk setting tar de deg med på en herlig musikalsk reise i Kim Larsens liv og leverer det beste av hits fra hans karriere som f.eks «Papirsklip», «Midt om natten», «This is my life» og «Hva gør vi nu, lille du».

Med dansk vokalist og frontfigur, Claus Pedersen, samt dyktigere og rutinerte musikere kjent fra Bergens musikkmiljø, gjenskapes den ene etter den andre perlen med herlig innlevelse og harmonier.

MEDLEMMERClaus Pedersen, vokal/gitarArne Oppedal, gitarArild Gjørøy, bassMarius Larsen, perkusjon/vokalOve Gaassand, keyboard/piano

 VARIGHET1 time og 30 minutter, uten pause

ARRANGØRFader AS